Texel Agenda:

De kaart

Texelaar of Toerist, jong of oud, met of zonder kinderen, voor ieder is er een ruime keus uit onze pannenkoekenkaart. Ook voor specifieke (dieet-)wensen kunt u bij ons terecht.

Naast de standaard pannenkoek, zoals met suiker, stroop, appel, spek, ham, kaas, ui, champignons, enz. en ontelbare combinaties hiervan, hebben wij een aantal speciale pannenkoeken op de kaart staan: een pannenkoek met warme kersen en vanille-ijs en slagroom, of met texelse schapenkaas, lamsham en spinazie, of gevuld met shoarma, of een pannenkoek à la cili-con-carne, en zelfs pannenkoeken met visingrediënten.

Al onze pannenkoeken kunnen ook in een kleinere uitvoering besteld worden, dit speciaal voor de kleine (kinder)gast of de kleine eter. Kortom: al vanaf € 3,90 kunt u bij ons genieten.

Uiteraard serveren wij ook diverse voorgerechten en desserts. `s Middags kunt u ook een keuze maken uit de lunchkaart en natuurlijk bent u altijd welkom voor een kopje koffie, een op Texel gebrouwen biertje of heerlijke coupe ijs.